A Gyógy- és Wellnessfürdő. (képek itt!)

2002. decemberétől 3600 m² vízfelülettel, színes programokkal várja vendégeit az új, nemzetközi színvonalú gyógy- és wellnessfürdő komplexum.

A fürdő az egészség megtartásához szükséges mozgást, lazítást és táplálkozást kapcsolja össze, és segít megalapozni a test, a szellem és a lélek egyensúlyának megteremtését. A létesítményben a széleskörű gyógyszolgáltatások mellett nagy hangsúlyt kapnak a napjainkban egyre népszerűbb wellness, egészségmegőrző és rekreációs szolgáltatások.

 

Egész évben vendégeink rendelkezésére álló szolgáltatások:

Fedett gyógymedence 36 °C. Félig fedett gyógymedence 36 °C. Félig fedett élménymedence 33 °C. Vízióvoda 30 °C. Gyógyászati központ. Wellness központ. Mediterrán pihenő. Exkluzív pihenőterek. Fitness részleg. Szolárium. Szaunavilág. Vendéglátó egységek. Internet. Fodrászat. Kozmetika. Tavasztól őszig az alábbi szolgáltatások varjak a vendégeket:

Többfunkciós strandmedence: uszómedence, hullámmedence, csúszda, trambulin, napozóterasz. Bébimedence. Gyermek kalandmedence. Játszótér. Különböző sportpályák. Nyári vendéglátó helyek

 

Gyógyászat:

Gyógyászati részlegünkön magasan képzett reumatológus szakorvosaink ellenőrzik a különböző kezelések egyénre szabott, optimális összeállítását. A hagyományos gyógyszolgáltatásokon túl speciális gyógyászati kezeléseket és egytől három hétig terjedő kúracsomagokat kínálunk vendégeinknek. A kúrákat minden esetben orvosi vizsgálattal kezdik, amit az egyéni program összeállítása követ. Mindkét ásványi anyagokban gazdag gyógyvizet hasznosítjuk a kezelések során. A gyógymedencékben a 43 fokos alkáli-hidrogénkarbonátos termálvizet alkalmazzuk, kádfürdő formájában pedig ebben a gyógyvízben oldjuk fel a Sárvári Termálkristályt. A sót inhaláció és barlangterápia során is használjuk.

Egy kis ízelítő gyógykezeléseink közül:

Gyógymasszázs. Nyirok masszázs. Talpreflex masszázs. Sóbarlang. Súlyfürdő. Iszappakolás. Szénsavas kádfürdő. Ultrahang. Inhaláció. Víz alatti sugármasszázs. Infraszauna. Oxigénterápia. Lézerterápia. Váltófürdő. 4 rekeszes galvánfürdő. Elektroterápia. Gyógytorna. BEMER terápia. Gyógyszeres pakolás .Orvosi vizsgálat

Wellness szolgáltatásaink vendégeink egészséget, jobb közérzetét, szépséget és vitalitását szolgálják. A fürdőben kialakított wellness központban olyan relaxációt, felfrissülést adó szolgáltatások tartoznak, mint például: Aroma masszázs. Mézes masszázs. Rezonancia masszázs. Thai masszázs. Hangterápia. Aromafürdő. Gyógyteás fürdő. Kleopátra fürdő. Skót sófürdő. Jóga. Waitankung.

Egy eseménydús nap után a Szauna-világ gondoskodik vendégeink testi-leiki felfrissüléséről. A feszültségek oldása és a jó hangulat mellett külső és belső finn szaunák, a szoft-szauna, a gőzös szauna, az aromakabinok, a gőzfürdők és a Kneipp-medence kínálnak nagyon jó regenerálódási lehetőséget.

 

Számunkra fontos, hogy a vendég ne csak testileg, hanem lelkileg is jól karban legyen tartva, és hogy a napi stresszt jobban tudja kezelni, kiegyensúlyozottá váljék és jól érezze magát.

Sárvár városról.

Sárvár, Nyugat-Magyarország egyik legszebb kisvárosa, a 84-es főút mellett, idilli környezetben, a Rába parton, a Kemeneshát dombjai között fekszik. A város kultúrtörténeti és építészeti emlékekben gazdag. Legfőbb nevezetességei a városközpontban levő Nádasdy-vár, a katolikus és evangélikus templom és a botanikus kert. A város vonzerejét színvonalas kulturális programok növelik, ...

Tovább >>>